Personerne bag Fortemfitness

2016-12-13 12.45.56-1.jpg

Asbjørn - personlig træner

Jeg er god til at hjælpe dig igang med din træning og gøre det overskueligt for dig at nå dit mål. 

Det hele startede med, at jeg som ganske ung havde en instruktør, som lavede et træningsprogram til mig. Jeg var lige blevet single og ville bare gerne se nogle resultater, så jeg var flittig i min træning. Desværre havde han givet mig nogle alt for svære øvelser til mit niveau og jeg vidste ikke hvad jeg lavede halvdelen af tiden. Der gik ikke lang tid før jeg fik den ene skade efter den anden indtil jeg en dag havde så dårlig ryg, at jeg havde store smerter i lænden. En dag samlede jeg en bog op fra gulvet og slam, der lå jeg uden kontakt til mine ben.

Efter et langt behandlingsforløb var træning det eneste der kunne få mig i gang igen. Jeg havde allerede i en del år undervist i kampsport og elskede at undervise – og mine elever gav tydeligt udtryk for, at jeg gjorde en stor forskel for dem, men jeg havde endnu ikke erkendt, at det skulle være min levevej.

En del år gik og jeg endte op på handelshøjskolen og senere med en kandidatgrad fra CBS, men jeg havde altid den nagende følelse af, at jeg ikke var på min rette pind. En dag besluttede jeg, at jeg ville følge min passion med træning og begyndte at tage de nødvendige uddannelser til at kalde mig personlig træner, som nu siden 2015 har været mit fuldtidsjob.

Det er min passion at hjælpe andre til at undgå skader og smerter ved at træne korrekt. Samtidig har jeg altid undret mig over hvordan man får de bedste resultater og har erkendt, at man intet opnår uden at have en solid plan som er realistisk at udføre ikke kun på papiret, men også i det virkelige liv. Jeg leverer den samlede pakke med både kost og træning, som giver dig resultaterne, du leder efter.

  • EREPS-certificeret Personlig Træner v/ Fitness Institute
  • Funktionel træning v/ Instruktørskolen
  • Fitness Instruktør v/ Instruktørskolen
  • Cand.Merc.SCM ved Copenhagen Business School

Vi holder til i Sporting Health Club på Gothersgade 14 i indre København. Læs mere her