Hvorfor er vægttab svært og hvordan lykkedes det for andre? 

Det korte overblik

Vægttab kræver, at du forbrænder mere energi end du indtager fra din kost over en lang periode. 

Du har tre knapper at skrue på

  1. Øg din forbrænding gennem sport, mens du spiser det samme som du plejer
  2. Øg din forbrænding i hverdagen ved at tage trappen, cyklen, osv., mens du spiser det samme som du plejer
  3. Reducér mængden af både det usunde OG det sunde mad du spiser

Du kan maximalt tabe dig omkring 0,5-1kg fedt om ugen uden at blive helt skør. Det mest normale er at tabe sig mellem 0,25-0,6kg om ugen i gennemsnit. 

Derfor er det svært...

Vægttab er nemt at forstå, men svært at udføre. Det skyldes at vores liv er bygget op omkring en lang række vaner, der kan være svære at ændre, men som sparer os en masse tid og energi i hverdagen. 

Når du ændrer på dine vaner, kræver det meget energi på at tænke: "Skal jeg spise den her eller ej?" I modsætning til nu, hvor du tænker "Har jeg lyst? JA! Okay, haps!" Men nu har du en længere indre monolog med dig selv, hvor du diskuterer for og imod at spise. Det koster en masse af dit overskud. 

 Vægttab handler om at vinde den mentale kamp. Jeg viser dig nu vejen, så du ved præcis hvad du skal gøre.

Du skal have en plan

Du skal starte med at lave en plan. Svar på følgende spørgsmål og konstruer en sammenhængende handlingsplan.

  1. Vær ærlig over for dig selv. HVORFOR vil du tabe dig? Skriv en lang tekst om hvorfor det er vigtigt for dig.
  2. Vælg HVAD du vil gøre for at nå dit mål
  3. Vælg HVORDAN du skal få det ind i dit liv

Jeg hjælper dig med at udforme de rigtige træningsprogrammer og en kostplan, som får dig i mål. 

2017-10-11 18.56.49.jpg

Jeg ønsker lækker mad, som smager godt og giver vægttab

Vi mennesker er generelt ikke så tålmodige, så vi vil gerne have hurtige resultater. Hurtige løsninger virker ikke, fordi store ændringer kræver ekstremt meget af din tid og energi, så du vender tilbage til den samme livsstil som gjorde dig overvægtig efter nogle få uger.

Jeg har altid undret mig over hvad man så gør. Og så løste jeg det. 

En række opskrifter som mætter godt og smager godt, men samtidig er afmålt på forhånd til at give et vægttab er super smart. Jeg giver dig et spørgeskema om hvad du kan lide og hvad der passer til dit liv, og så får du grundig vejledning og lækre opskrifter som passer til dig og dit vægttab retur. 

Træning, der virker

Den bedste træning du kan lave er det, som du synes er sjovt. Så simpelt kan det siges. 

Hvis det hele er lidt nyt og du ikke er tryg ved hvordan du gør det rigtigt, kan jeg hjælpe dig godt igang. Du får alle de træningsprogrammer du har brug for undervejs med billeder og video, samt jeg underviser dig i alle øvelserne og bevægelserne så du er helt sikker på, at DU gør det rigtigt og ikke kommer til skade. Vi er jo trods alt forskellige og det kan være svært at kopiere det som andre gør, hvis man ikke bliver undervist i det. 

Opsummering

Vægttab virker bedst, hvis du er i energiunderskud over lang tid. Jeg hjælper dig med kosten, så du taber dig samtidig med, at der er plads til lidt af det lækre/usunde mad du elsker. 

Du får mest ud af dit forløb, hvis du træner samtidig. Er du ikke sikker på hvordan du skal træne for at få det bedste resultat, vil nogle timer med mig gøre en stor forskel. Jeg sørger for, at du lærer teknikken og kan fortsætte på egen hånd.

Bonus

Som en bonus, hvis du booker en gratis prøvetime inden d. 1 febuar, får du yderligere 500kr i rabat, hvis du vælger at starte et forløb hos mig på 10 klip eller mere! Det kræver kun, at din samtale hos mig er i januar måned. 

Du kan altså nu vælge at tage den lange vej og prøve dig frem som du sikkert allerede har gjort længe, eller du kan tage den genvej som over 100 tidligere klienter har gjort og få det hele serveret på et sølvfad af mig. Book en samtale nu og få en bonus på 500kr ved køb af mere end 10 klip.