Inspiration til træning og gode resultater

Et program og undervisning i teknik

Jeg oplever det selv fra tid til anden, hvis jeg ikke har fået forberedt min egen træning ordentligt. Jeg står der på vej til træning, men begynder at overveje hvad jeg overhoved skal derhen for? Hvad skal jeg lave i centret? Hvilke øvelser skal jeg lave? Laver jeg dem rigtigt og virker det overhoved?

Hvis du er ny eller måske gerne vil være helt sikker på, at du får mest muligt ud af din træning, kan du med stor fordel starte et forløb hos mig.

Du vil både få et overskueligt træningsprogram med øvelser, der er udvalgt specifikt til dig. Der vil være video-eksempler, billeder og forklarende tekst i en overskuelig pdf, du kan have med på din telefon. 

Jeg vil også til hver time undervise dig og hjælpe dig gennem øvelserne indtil du føler dig helt tryg ved at træne på egen hånd. 

Det handler om struktur, viden og erfaring

En stor del af træningen handler også om at vide hvad der faktisk skal til for at få resultater. De fleste mennesker har ikke en langsigtet plan med træningen, og derfor virker det ikke bare at møde op i centret. 

Jeg hjælper dig med at se den røde tråd og skaber resultater med dig uge for uge, så du kan se, at metoden virker. 

Jeg hjælper dig til at få erfaring med hver øvelse, så du føler dig godt tilpas. Og jeg hjælper dig med selv at kunne konstruere dine fremtidige programmer, hvis du ønsker at stå for det selv. 

Bonus

Hvis du booker en samtale i februrar, som senere fører til, at du køber mere end 10 klip hos mig, giver jeg dig 500kr i rabat.